Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plattelandsrestaurant Op de Deel

Liefde, aandacht en streekproducten zijn de belangrijkste ingrediënten van ons bedrijf.

Uniek! Een klein restaurant buitenaf, tussen de boerderijen, natuur en dieren (koeien, kippen, varkens, poesjes, konijnen). Rundvlees komt hier uit de stal omdat de boerderij nog steeds in bedrijf is. Maar ook laten wij hier varkens groot worden voor onze hammen. Deze varkens worden grotendeels gevoed door groente afval vanuit de keuken. We verbouwen ons eigen spelt en daar bakken wij brood van.

Onze kracht is zoveel mogelijk producten uit de buurt te halen en deze verwerken tot mooie gerechten. De nagelhout, hammen, huis gerookte zalm, ijs, bonbons en nougat zijn een aantal van onze eigen gemaakte producten.

Impressie

Bedrijfsinfo

Drogtzee 6,

7921 RD

Zuidwolde

Ronnie en Lianne Linde