Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kalverhouderij Smit

Bij Kalverhouderij Smit verkopen we kalfsvlees uit onze eigen stallen. Deze kalveren komen tussen de 14e en 34e dag bij ons. In de tijd dat ze bij ons verblijven verzorgen wij de kalveren zodat ze gezond kunnen groeien. De kalveren op onze kalverhouderij zijn stierkalveren uit voornamelijk Nederland en Duitsland. De kalveren krijgen alle zorg die ze nodig hebben, waarbij ook gelet wordt op individuele zorg. Kalveren blij? Dan zijn wij ook blij!

Kalfsvlees is iets wat maar zelden verkocht wordt in ons land en dat is eigenlijk erg zonde. Kalfsvlees is namelijk een mager product, maar zit wel boordevol verteerbare eiwitten en bevat daarnaast veel vitamine B, D, Selenium en Zink. Het vlees is hierdoor zeer gezond en past perfect in diverse diëten.

Alles wat je liefde en aandacht geeft groeit, is onze mening. Van een klein kalf naar een grote maar vooral een gezond jong rund, dat is waar wij elke keer onze best voor doen.  

Producten

Boerderijwinkel
Kalfsvlees uit eigen stal (blank en rose)

Daarnaast worden in de boerderijwinkel kip van Laarman, Zuivel van Melk en Meer uit Sleen, kaas, uien, sappen, bier en jams verkocht.

Beleven

Rondleiding

Op afspraak is het mogelijk een rondleiding door de stallen te krijgen. Neem hiervoor contact op. Welkom!

Impressie

Bedrijfsinfo

De boerderijwinkel is elke vrijdag open van 09.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Middenraai 51,

7912 TH

Nieuweroord

Henry en Evelien Smit