Zoek
Sluit dit zoekvak.

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe biedt volop vertier voor een hele dag uit. Binnen en buiten is veel te beleven en daarom heel geschikt bij mooi en minder goed weer. Van crossen op traptrekkers, tot sjezen op coole skelters en van eindeloos ravotten op de klimtoestellen tot springen op de airtrampoline.

In de speelschuur kun je naar hartenlust klauteren en roetsjen of uren bouwen met de megablokken. En vergeet de Glow in the Dark kelder niet. Tot slot de favorieten van velen: de speelmanege en de overdekte waterspeelplaats met spraypark. Je komt tijd tekort!

Interactief maïsdoolhof

Van midden juli t/m eind oktober is het interactieve maïsdoolhof open. Dwaal door het maïsveld, zoek de kinetische muziekzuilen en beantwoord de vragen. Oók leuk voor peuters, kleuters en volwassenen!

Heel geschikt voor: kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedag en vriendenuitje.

Producten

DRENTSE KOE IJS
Al sinds 1999 maken we bij De Drentse Koe ijs van dagverse melk. Een écht streekproduct, verkrijgbaar in alle denkbare smaken! ‘Gewoon’ vanille roomijs, maar ook ijs in de smaak: monchou kers, stroopwafel en krokomel.

Ons ijs maken we van natuurlijke ingrediënten, zonder extra toevoegingen dus! Naast de vele smaken hebben wij ook suikervrij ijs (gezoet met stevia) en koemelk- en glutenvrij ijs.

Beleven

SPEEL- EN IJSBOERDERIJ
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij ontvangen veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op onze speelboerderij.

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

Agenda

Impressie

Video

Bedrijfsinfo

Dagelijks OPEN!
10:00 – 18:00 uur

Ook geopend:
* Pasen
* Koningsdag
* Bevrijdingsdag
* Hemelvaartsdag
* Pinksteren

(In het winterseizoen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open).

Wolddijk 23,

7961 NA

Ruinerwold

Familie van der Linde