Bij Bakker Joost worden de broden met zorg en geduld bereid, zodat ze perfect kunnen rijzen. Elke ochtend, zeven dagen per week, staan de deuren open om bezoekers te verwelkomen in een wereld van versgebakken lekkernijen. De geur van vers brood en banket vult de lucht en nodigt iedereen uit om binnen te komen.
Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar, van knapperige broden met een luchtige binnenkant tot huisgemaakte vlaaien, taarten, cheesecakes, cakes, koekjes en brownies. Elk item is met liefde voor de ingrediënten en hun herkomst bereid, en dat proef je in elke hap.
Bij Bakker Joost draait het om meer dan alleen het bakken van brood en banket. In de drie vestigingen kan men in het gezellige proeflokaal genieten van al het lekkers. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt met vers fruit, yoghurt en granola, een smakelijke lunch of een verfijnde high tea, er is voor ieder wat wils.
Bakker Joost organiseert ook bijzondere activiteiten, zoals fietstochten van bakkerij tot bakkerij, wandelroutes inclusief ontbijt of lunch op locatie of in een knapzak verpakt. Deze ervaringen laten je niet alleen de smaken van het brood en banket proeven, maar ook de charme en gastvrijheid die Bakker Joost zo bijzonder maken. Bij Bakker Joost wordt elk bezoek een smaakvolle ontdekkingstocht, waarbij elke dag begint met een gouden randje.
Bakker Joost is onderdeel van de Dubbel Drentse Bakkers.